Profesionální řešení stmívání LED 0-100%

Žárovky, které nepraskají, nespotřebovávají téměř žádnou energii a navíc jsou dokonale stmívatelné. Sen o osvětlení divadla, opery nebo velkých restaurací. LED systém stmívání od Soft-LED nyní tento sen mění ve skutečnost.

Speciální LED stmívátelné žárovky ve spojení s nově vyvinutým stmívacím modulem a dokonale koncipovaným rozhraním DMX přemění stávající osvětlení na úsporné LED velmi jednoduchým způsobem. Náklady jsou relativně nízké a odepisují se během úspory energie na 90% již během 1-2 let.

Výhody Soft-LED stmívání

1. Snížení nákladů na elektřinu o 92%

Typicky LED diody dosáhují světelné účinnosti 50 až 80 lm na Watt. Soft-LED řešení dosáhlo senzační hodnoty 135 lm na Watt. Úspory energie se zvýší na více než 90%. Například v případě použití 1000 kusů 40w žárovek je spotřeba energie kolem 40 kW. Po výměně za LED se snižuje spotřeba energie pomocí 3W LED vláknové žárovky na 3 kW (!). Obvyklé doby návratnosti jsou 1-2 roky.

2. Vynikající reprodukce barev

Index podání barev z LED-vláknových žárovek používaných soft-LED je více než 90. To odpovídá nejvyšším standardům kvality světla.

3. Zachování historického vzhledu

Lustry a další svítidla mohou zůstat v původním stavu, protože nejsou nutné žádné změny (retro-fit). Tímto se dá plně vyhnout se konfliktům s památkovou ochranou.

4. Světelný obraz odpovídající originálu

Světelný obraz, lesk světla, korespondují s původním stavem při použití klasických žárovek. LED-vláknová žárovka odpovídá vzhledu klasické žárovky se všemi jeho výhodami (360 stupňů úhel paprsku, kompaktní velikost, estetický vzhled).

5. Systém řešení

100% HD kamera kompatibilní systém funguje bez modulace a tudíž 100% bez blikání. Dokonce při rychlém přiblížení nebo rychlém pohybu kamery (HD standart) je obraz reprodukován bez rušení.

6. Stmívání 0-100%

I v nejnižším bodě stmívání fungují Soft-LED žárovky bez účinku rozptylování mezi žárovkami a zcela bez blikání. Další výhoda spočívá v naprosté bezhlučnosti v kompletním rozsahu stmívání (zdroj světla a ovladače).

7. Žádná údržba

Nepříjemné výměny spálených žárovek jsou odstraněny. Životnost je 50000 hodin, což je 50 krát více jako u běžné žárovky.

8. Nízká hmotnost

S 35 g je hmotnost žárovky SoftLED jen o málo vyšší, než je u tradiční žárovky. Zvýšení zátěže na konstrukci lustrů je tedy jen minimální.

9. Stávající zapojení lze používat i nadále

Díky centrálnímu řízení není potřeba provádět žádné změny stávajícího vedení.

10. DMX připojení

Napojení na sběrnicové systémy DMX je velmi snadné a provádí se pomocí automatického rozpoznávání adres.

11. Bezpečné napětí bez rušení

Systém pracuje na výstupu s regulovaným stejnosměrným napětím. To nevytváří žádné harmonické vlny. Díky tomu je systém odolný jak aktivně, tak pasivně proti rušení na maximální možné úrovni (oproti např. rušení telefonního kabelu s triakovým stmívaním).

12. Ovladače pracují s aktivním PFC (Power Factor Control)

Řešení stmívání Soft-LED splňuje požadavky pro komerční odběr proudu. Reaktivní součásti a nelinearity jsou sníženy na mimimum.

Reference:

Wiener Staatsoper
Semperoper - Dresden
Volkstheater - Wien
Hofburg - Wien
Spanische Hofreitschule
Schloss Schönbrunn
Österreichische Nationalbibliothek - Wien
Parlament - Wien
Landestheater Salzburg
Schauspielhaus Graz
Stadttheater Klagenfurt
Wiener Neustädter Sparkassensaal
Event Center Leobersdorf
Staatstheater Nürnberg
Markgräfliches Opernhaus Bayreuth
Beyler Moschee - Baku, Aserbaidschan
Private Mansion - Doha, Katar

Pro více informací včetně možnosti zapůjčit prezentační box, nás prosím kontaktujte: +420 608 245 438, info@kupzarovky.cz

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz