Snižujeme poštovné u České pošty

Vzhledem k velké poptávce našich zákazníků po zasílání zboží Českou poštou, jsme uzavřeli novou smlouvu o zasílání balíků. Výsledkem je snížení ceny z původních 185 Kč na 125 Kč a zrychlení doby dodání z předchozích čtyř dnů na dodávku do druhého dne. Balíky jsou zasílány jako obchodní balík do ruky. V případě konkrétního požadavku je možné balík zaslat rovněž "na poštu".

Balík do ruky: Česká pošta vás bude kontaktovat emailem a sms o čase doručení. V případě, že nebudete zastiženi, nechá vám zaměstnanec pošty lísteček s informací o uložení zásilky na poště. Zásilka je pak 7 dní připravena na poště k vyzvednutí.

Balík na poštu: Zákazník nemusí udávat svou adresu, pouze udá adresu pošty, kam chce zásilku poslat. Pošta následně informuje o uložení zásilky pomocí sms a emailu. Do schránky už nepřijde žádné oznámení.

Věříme, že tímto dojde k dalšímu zkvalitnění našich služeb.

Nově hodnocení eshopu v rámci systému Heureka.cz
Velmi si vážíme našich zákazníků a zajímají nás jejich názory na kvalitu našich služeb. Neustále je, co zlepšovat a proto jsme zavedli v rámci Heureka.cz hodnocení eshopu našimi zákazníky. Hodnocení je veřejně dostupné a jdeme tak s kůží na trh, protože si za svými službami stojíme. Budeme rádi, když po objednávce napíšete své hodnocení a my tak budeme mít zpětnou vazbu.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz