Nový eshop www.zarovky.cz

Zarovky.cz má ambice stát se největším prodejcem na českém trhu. Nový eshop je nabitý funkcemi. Mezi ně patří detailní filtrování produktů podle parametrů žárovek jako jsou svítivost, patice, příkon, délka, výška. Eshop umí spočítat kolik LED žárovky nebo úsporné žárovky ušetři na energii ve srovnání s klasickými žárovkami. Jednoduchým způsobem vám ukáže za jak dlouho se vám investice do nové žárovky vrátí a kolik celkově uspoříte po dobu životnosti úsporné nebo LED žárovky. Pro nalezení alternativní úsporné žárovky slouží jednoduchý formulář, kde si vyberete jakou žárovku chcete nahradit a eshop vám náhradu během chvilky vyhledá.

Další novou funkcí jsou oblíbené položky. Tuto funkci ocení zejména hotelový manageři, manageři restaurací, správci budov, majitelé větších objektů. Pomocí oblíbených položek si můžete vytvořit seznam světelných zdrojů, které používáte a který můžete např. rozčlenit podle místností, kde jsou žárovky použity. Nemusíte si tedy nic pamatovat, všechno si pamatuje eshop. Vy pak jednoduchým kliknutím můžete požadovanou položku ze seznamu přímo online objednat.

Zajímají vás nové technologie osvětlení? Chcete se stát našim partnerem a zapojit se do naší sítě? Využijte náš provizní systém, kdy z každé objednávky, která přijde přes vaše internetové stránky máte provizi. Máte-li známé a chcete jim doporučit vhodné osvětlení přímo na míru, kontaktujte nás. I vy se můžete zapojit do našeho systému.

Potřebujete poradit, zeptejte se, jsme tu pro vás. Rádi uvítáme jakékoliv připomínky, které vás napadnou při používání našeho eshopu www.zarovky.cz.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz