Návrhy a realizace osvětlení

Náš sortiment se neustále rozrůstá a s tím také rostou naše služby. Součástí našeho týmu se nově stal pan architekt Luboš Rosík, který se specializuje na osvětlení. V Brně a Praze jsou součástí týmu naši elektrikáři, kteří precizně provedou prakticky jakoukoliv montáž.

Jak postupujeme?
1. Konzultace se zákazníkem na místě - pan architekt si s vámi v rámci Prahy a okolí nebo Brna a okolí domluví termín schůzky. Prostory je potřeba vidět.
2. Samotný návrh osvětlení - po konzultaci se zákazníkem probíhá samotný návrh osvětlení. U větších projektů je samozřejmostí konkrétní modelování osvětlení v programu Dialux.
3. Odsouhlasení návrhu - po konečném odsouhlasení návrhu je provedena kompletní kalkulace dodávky a v případě požadavku zákazníka rovněž kalkulace montáže osvětlení.
4. Objednávka - zákazník je průběžně informován o stavu objednávky, aby bylo možné rozplánovat proces montáže - součástí je úhrada 50% zálohy na materiál.
5. Dodávka - materiál po dohodě se zákazníkem buď dovezeme v rámci Prahy nebo Brna na místo montáže nebo je možné ho odebrat na našich prodejnách. Mimo Brno a Prahu používáme spediční službu. Svítidla jsou vždy pečlivě zabalena, aby nedošlo k jejich poškození vlivem přepravy.
6. Montáž - v případě, že je objednána montáž osvětlení, jsou týmy elektrikářů schopny rychle reagovat na požadavky zákazníka a montáž je prováděna za dohledu pana architekta.
7. Převzetí a platba - po převzetí a odsouhlasení ze strany zákazníka je vyúčtována faktura na dodávku a případnou montáž.

Architektonické návrhy osvětleníKolik mě to bude stát?
Práce architekta je zpoplatněna hodinovou sazbou 450 Kč + DPH/hodinu. Pro představu návrh a výběr vhodného osvětlení pro dvoupatrový rodinný dům s 20ti svítidly je oceněn na částku kolem 4500 Kč. Součástí práce architekta jsou konzultace se zákazníkem, návštěvy u zákazníka, výběr svítidel, v případě větších projektů vizualizace a výpočet osvětlení, aby byly splněny veškeré normy.
Montážní práce jsou účtovány sazbou 350 Kč + DPH/hodinu práce jednoho elektrikáře. 

Proč bych měl využít služby architekta?
Architekt je vhodná volba pokud nemáte přesnou představu o tom, jak prostor osvětlit a jaká svítidla designově zvolit. Často přijde s nápadem, který je neotřelý a pro daný prostor se maximálně hodí.

Jaké projekty jste schopni zvládnout?
Projektům se věnujeme s maximální péčí a velikost není rozhodující. Projektujeme jak osvětlení pro bytové jednotky, rodinné domy, tak osvětlení pro obchodní prostory, restaurace, hotely. Nevyhýbáme se ani velkým projektům, jako jsou nádražní haly, kancelářské a průmyslové prostory nebo např. aquaparky.

Dialux projekty 

Kontaktní údaje
Projektová činnost: Michal Vondra, Tel: +420 608 245 438, E-mail: info@kupzarovky.cz

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz