LED žárovky MEGAMAN ovládané přes telefon, stmívání DIM-TO-WARM

MEGAMAN představuje dvě novinky ve svém portfóliu LED produktů. První z nich je systém INGENIUM BLU pro inteligentní ovládání osvětlení pomocí mobilní aplikace. Druhou novinkou jsou LED stmívatelné žárovky s technologií DIM-TO-WARM. INGENIUM® BLU je nejjednodušší a nejekonomičtější řešení pro ty, kteří chtějí nejnovější technologii inteligentního osvětlení do domácnosti nebo komerčních prostor. Nabízí plug-and-play instalaci s kompatibilními žárovkami MEGAMAN® LED PAR16 a LED Classic. Díky technologii INGENIUM® BLU Solution s integrovaným Bluetooth 4.0 si můžete vychutnat výhody inteligentního osvětlení s okamžitým a snadným ovládáním. DIM-TO-WARM zlepšuje stmívání LED žárovek a umožňuje LED vydávat teplejší světlo při ztlumené intenzitě tak, jak to známe u klasických žárovek. DIM-TO-WARM LED se ideální hodí pro navození relaxační atmosféry v obytných budovách, hotelech, restauracích a barech.
 

Vytvořte si domácí scény pomocí telefonu s technologií INGENIUM BLU

Chytré bydlení je jen dva kroky od vás. Napřed nainstalujte MEGAMAN LED žárovky s INGENIUM®Blu Bluetooth 4.0 technologií. Poté stáhněte do vašeho telefonu aplikaci INGENIUM® BLU. Pomocí jednoduchého programu můžete plně ovládat MEGAMAN LED žárovky a vytvořit si tak individuální náladové osvětlení stisknutím jednoho tlačítka.

Program umí:
• Zapnout a vypnout světla
• Nastavit intenzitu osvětlení
• Načasovat zapnutí a vypnutí, pozvolný start nebo ztlumení světla
• Seskupit žárovky pro jednoduché ovládání
• Přednastavit oblíbené scény pro opakované použití

Chytré osvětlení s nejnovější Bluetooth 4.0 technologií je krok dopředu pro větší kvalitu v bydlení. Jednoduché, stylové a inteligentní, to je technologie INGENIUM BLU. Výhodou je jednoduchá instalace, dostupnost náhrad za klasické žárovky, bezdrátové řešení, nastavení scén a vysoká úspora energie díky použití aplikace v telefonu.

Bluetooth version 4.0
Dosah 10 metrů
Maximální počet připojených LED 6 ks na každou zónu pokrytí
Způsob ovládání Aplikace pro iOS nebo Android
Topologie sítě Hvězda
Použití Domácnosti, pracovny, konferenční místnosti, recepce, showroom, atd.



LED žárovky s INGENIUM BLU technologií najdete zde.


DIM-TO-WARM vytvořte si atmosféru jako s klasickou žárovkou

Technologie DIM-TO-WARM zajišťuje při stmívání stejný efekt jako u klasické žárovky. Teplota barvy se se stmívaním mění od 2700 K až do 1800 K. Oproti jiným výrobcům nabízí MEGAMAN širší nabídku produktů s DIM-TO-WARM technologií. Od klasických tvarů LED žárovek s paticí E27, přes svíčkové LED žárovky se závitem E14 až po kapkové LED žárovky nahrazující 40W žárovky s paticemi E14 a E27.



LED žárovky s DIM-O-WARM technologií najdete zde.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz