Nově zařazujeme do sortimentu designová svítidla Artemide

Artemide, jeden ze světových lídrů v sektoru bytového osvětlení, je synonymem pro italský design a inovaci. Artemide group (certifikace ISO 9001 a ISO 17025) se sídlem v Pregnana Milanese má své značkové showroomy v nejdůležitějších metropolích po celém světě. Distribuci zajišžuje hustá síť prodejců a obchodníků ve spolupráci s největšími architektonickými a designérskými firmami.

Společnost byla založena v roce 1960. Artemide je jednou z nejznámějších značek osvětlení na světě. Známá je pro její "The Human Light" filozofii. Produkty vycházejí z vysoce kvalitní výroby, která se opírá o výzkum a vývoj v oblasti světelného designu. Artemide je držitelem mnoha patentů na vynálezy v oblasti pro rozvoj inovativních technologických, mechanických a opto-elektrických řešení (10 patentů jen v roce 2016).

Artemide přispěl k historii mezinárodního designu se svítidly jako Eclisse (1967, od Vica Magistrettiho), Tolomeo (1989, od Michele De Lucchi a Giancarla Fassina), Pipe (2004, od Herzoga & de Meuron) a IN-EI Collection (2014, Issey Miyake).
V roce 1994 Artemide obdržela ocenění "Compaso d'oro", Evropskou cenu designu v roce 1997 a "Leonardovu Cenu italské kvality" v roce 2012.

 Artemide 

Svítidla Artemide jsou ikonami současného designu na mezinárodní úrovni. Jsou vystavena v mnoha muzeích moderního umění a designových sbírkách. (MoMA - New York, Metropolitan Museum of Art - New York, Victoria and Albert Museum - Londýn, Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica - Milano, Galleria Nazionale d'Arte Moderna. - Roma, Parigi, Centre Georges Pompidou ECC).
Artemide vždy spolupracovala s nejslavnějšími mezinárodními designéry a aktivně propaguje semináře s designérskými školami s cílem nalézt nejlepší mladé talenty. Ve snaze o inovaci, Artemide spolupracuje na výzkumu s vynikajícími italskými i zahraničními univerzitámi.

Je nám ctí nabídnout vám špičkové designové osvětlení. Sortiment Artemide naleznete zde.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz