Rozšiřujeme nabídku LED o značku Verbatim

Trh s osvětlením se mění. LED a OLED se začínají prosazovat tam, kde se doposud používaly klasické světelné zdroje jak v domácnostech, tak v profesionálních aplikacích. Nové technologie přinášejí velké úspory ve spotřebě energií a nabízejí inovativní řešení pro použití v každé situaci.
Verbatim je jedním z čelních výrobců LED a OLED osvětlení, který těží z technologií vyvíjených mateřskou společností Mitsubishi Chemical Corporation - společnosti s více než 60 letou tradicí ve výrobě a vývoji světelných materiálů. Verbatim garantuje nejvyšší úroveň v kvalitě výroby a péče o zákazníka.

Technologie skrývající se za každou LED od Verbatimu klade největší důraz na účinnost, komfort a úctu k životnímu prostředí. LED jsou ze své podstaty nejúčinnější v přeměně energie na světlo. Mají rovněž velmi dlouhou životnost, při výrobě vzniká méně odpadu a dopad na životní prostředí je minimalizován na co nejnižší úroveň.

Všechny LED žárovky jsou vyráběny s teplým komfortním světlem. Mají moderní nadčasový design a mohou být použity jako přímé náhrady za klasické nebo halogenové žárovky s paticemi E27, E14, GU10 a GU5,3. Jsou úsporné, mají dlouhou životnost, ochranu proti vibracím a nárazům, nevyzařují UV (např. neláká hmyz) ani Infračervené záření. Součástí každé LED žárovky je systém TCS, který brání přehřívání a garantuje dlouhou životnost výrobku.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz