MEGAMAN uvádí na trh novou technologii PowerLens

 

Nová technologie MEGAMAN® PowerLens činí z reflektorů ještě efektivnější náhradu za halogenové a klasické žárovky. Díky PowerLens technologii se zvyšuje svítivost a zužuje paprsek světla, světlo je intenzivnější.

Úsporné reflektorové zářivky MEGAMAN® jsou nově vyráběny s PowerLens difuzorem, který staví úsporné zářivky MEGAMAN na novou úroveň v porovnání s tradičními halogenovými a klasickými žárovkami. Kombinace pokročilé technologie PowerLens a optimalizovaného designu reflektorů vytváří novou třídu světelných efektů s úsporou až 80% energie.

Vyšší světelný výkon a koncentrovanější světlo

Na základě rostoucího požadavku ze strany zákazníků po větší intenzitě světla MEGAMAN vyrobil nový patentovaný difuzor s označením PowerLens, díky kterému je paprsek světla užší a světlo intenzivnější. Úsporné reflektorové zářivky tak splňují požadavky ErP směrnice na směrové osvětlení. ErP směrnice požaduje, aby 80% světelného výkonu bylo u směrového osvětlení koncentrováno v kuželu světla s úhlem menším než 120°. Tohoto efektu bylo dosaženo použitím PowerLensTM technologie a reflektory MEGAMAN® jsou nyní ještě vhodnější pro koncentrované osvětlení předmětů a ploch. Na příklad u 11W úsporné zářivky MEGAMAN BR0711i s technologií PowerLensTM narostla intenzita světla o 13.6% a úhel svícení se snížil ze 119° na 90°.

Dostupné v širokém spektru výrobků

Nasazením PowerLens technologie u reflektorů GU10, R80, R63 a R50 otevřel MEGAMAN® u úsporných reflektorů nové možnosti pro bodové osvětlení předmětů nebo míst a nabídl tak zvláště obchodům, restauracím, galeriím, muzeím intenzivní úsporné osvětlení.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz