Philips autožárovky

Proč je žárovka pro hlavní světlomet společnosti Philips odolná vůči výbuchu?

Křemenné sklo je silnější než tvrdé sklo a je přirozeně odolné vůči náhlým změnám povrchové teploty, k nimž dochází, když na horkou žárovku ve světlometu dopadne studená dešťová voda. Žárovky pro hlavní světlomety z křemenného skla společnosti Philips se proto dokonale hodí pro jízdu v drsných podmínkách a mají dlouhou životnost.

Křemenné sklo je také zcela průsvitné, což znamená, že žárovky pro hlavní světlomety z křemenného skla společnosti Philips osvětlují lépe než žárovky z obyčejného skla.
Technologie blokování UV záření společnosti Philips

Všechny halogenové žárovky pro hlavní světlomety společnosti Philips využívají pokročilou technologii anti-UV, která blokuje škodlivé ultrafialové paprsky, aniž by měnila osvětlení. Moderní průhledná optika zůstává čirá — a žárovky společnosti Philips ještě dlouho září jasně a výkonně.
 

Xenonová technologie společnosti Philips

Společnost Philips uvedla na trh xenonovou žárovku HID roku 1991.

Xenonové žárovky HID (výbojky s vysokou intenzitou) obsahují směs plynů včetně xenonu. Na rozdíl od halogenových žárovek, které využívají žhavicí vlákno, v nich zdroj světla vytváří elektrický oblouk mezi dvěma elektrodami. Ke své funkci xenonová žárovka potřebuje elektronický předřadník pro rychlejší rozsvícení.

Intenzivní bílé světlo xenonových žárovek Xenon HID je srovnatelné s denním světlem.

 

Xenonová žárovka HID nabízí dvakrát více světla a větší viditelnost než halogenová žárovka a spotřebuje méně energie.

Studie dokázaly, že xenonová světla automobilů umožňují řidičům soustředit se na silnici a rozlišovat překážky a dopravní značky mnohem rychleji než tradiční žárovky. Výsledkem je bezpečnější jízda za všech podmínek. Xenonové automobilové žárovky HID vydrží asi 3 000 hodin.

Více o Philips autožárovkách najdete na této adrese http://www.philips.cz/c/ecovision-car-lamps/34592/cat/

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz