LUCIS - design a kvalita českých sklářů

Na začátku bylo mnoho nápadů, tvarů a vzorů, z nichž tyto svítidla nyní prezentujeme na našem webu. Ručně foukané trojvrstvé sklo je tím, čím se vyznačují svítidla Lucis. Díky tavení skla a postupu při ruční práci při zpracování skloviny se docílí lehkých nepřesností, změn barev, tvarů a síly skla, při nichž je každý kus stínítka opravdu originál práce mistra sklenáře, u kterého nemůžete očekávat přesnost automatického stroje. Drobné nedostatky a příležitostné bublinky jen potvrzují ruční řemeslné zpracování skloviny.

Svítidla Lucis přináší i nové materiály, především plasty a nerez, které se díky spolupráci s mladými českými designéry daří aplikovat. Nové technologie umožňují odlišný přístup k tvarování i k pojetí svícení a svítidel obecně, kde se svítidlo stává výrazným designovým prvkem.

V kolekci řady Standard vynikají svítidla jednoduchým a čistým designem, jsou disponibilní v mnoha výkonových i rozměrových provedeních, využívají klasické i moderní úsporné světelné zdroje včetně použití LED světelných zdrojů, umožňují osazení různými dekorativními prvky, ať už to jsou kovové nebo barevné límce nebo variace použítí svítidel, neboť většina z nich je uzpůsobena pro použití ve vlhkých prostorech - stupeň krytí IP 44.

V kolekci řady Via jsou prezentovány dekorativní svítidla navržená mladými českémi designéry, jenž jsou charakteristické svým nekonvenčním, dynamickém a hravým pojetím designu, ať už to je ve variantách aplikací nástěnná, stojanová, závěsná, stolních a dalších umožňujících dodržení jednotného konceptu celkového designu svítidel v celém prostoru.

Kvalitní a funkční svítidla jsou zárukou spokojeného zákazníka, kde se dostatečné inspiraci při osvětlování soukromých i veřejnách interiérů meze nekladou.

Kolekci řady Standard můžete shlédnout zde.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz