Úspora se standardním vzhledem

Účelem řady MASTERClassic je osvětlit prostředí stejným světlem jako klasické žárovky, ale spotřebovat přitom polovinu energie.Téměř každý uživatel, který byl nucen používat standardní nebo svíčkové žárovky z důvodů nevyhovující velikosti u kompaktních ( úsporných) zářivek nebo špatného barevného podání, nemožnosti stmívání a z mnoha dalších důvodů, se  nyní konečně dočkal dlouho očekávaného produktu.

Společnost Philips přichází  s novinkou, která byla představena na veletrhu Light + Building  2008 ve Frankfurtu nad Mohanem. Jedná se o  Philips MASTERClassic, halogenovou kapsli s elektronickým transformátorem, která je vyrobena  v atraktivním zapouzdření a je určena jako přímá náhrada standardních a svíčkových žárovek.

Využití tohoto světelného zdroje je vhodné v prostorách, kde jste dříve používali  klasické žárovky, potřebujete kvalitní  jasné světlo, ale zároveň chcete spořit elektrickou energii. Velkou výhodou  PHILIPS MASTERClassic  je také stejný tvar a design jako klasická žárovka, takže pasuje do všech svítidel a nevyčnívá. Tento atraktivní design vyhrál cenu IF Award.

MASTERClassic je dokonalým řešením pro ty hotely a restaurace, kde se při důrazu kladeném na design a příjemné prostředí majitelé uvědomují dopad tradičních světelných zdrojů na životní prostředí. Použití je  také vhodné na chodbách, v halách, v domácnostech a  v obchodech.

Speciální využití je např. pro závěsné velké lustry, kde slouží jako přímá náhrada za klasické svíčkové žárovky.

PHILIPS MASTERClassic je možné zakoupit ve dvou provedeních, 30W ( přímá náhrada za 60W žárovku) a 20W ( přímá náhrada za 40W žárovku), s matnou nebo čirou baňkou, s paticí E27, E14 a B22 ve tvaru jak klasické nebo svíčkové žárovky.Využívá EcoBoost technologii, pomocí které docílí stejného světelného toku jako u standardní žárovky, ale s úsporou 50% elektrické energie. Při porovnání životností má PHILIPS MASTERClassic třikrát delší životnost než klasické žárovky, nižší provozní náklady a brzkou návratnost. Jeho další velkou výhodou oproti úsporným zářivkám je dokonalé barevné podání (Ra=100), jasné, jiskřivé halogenové světlo, okamžitý start a možnost stmívání.

Tento produkt samozřejmě patří mezi produkty GreenFlagship, tedy produkty, které neškodí životnímu prostředí a jsou šetrné k přírodě.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz