Philips HUE

Přednosti

4 světelná schémata

Philips HUEZískejte nejlepší osvětlení, ať děláte cokoliv. Osvětlení Philips hue má to nejlepší světlo pro vaše denní činnosti ve 4 světelných schématech. „Povzbuzení“ vás ponoří do chladného a zářivého světla a dodá vám mimořádnou sílu. „Koncentrace“ vám umožní se soustředit a pracovat v jemném vyladění jasného bílého světla. „Čtení“ poskytuje optimální teplé bílé světlo, které vám neunaví oči - skvěle si při něm počtete. „Relaxace“ vám pomůže uvolnit se při měkkém a hřejivém bílém světle.
 

 

Všechny odstíny bílého světla

Philips HUEVytvořte si to správné prostředí pro jakýkoli okamžik prostřednictvím řady nádherného osvětlení LED v přírodní bílé barvě. Aplikace v chytrém zařízení vám umožní nastavit libovolný odstín bílého světla, od chladného denního světla plného energie (6 500 K) po uvolňující, hřejivé bílé světlo (2 200 K).

 

Zdvojnásobte zážitek z barevných odstínů

Philips HUEToto osvětlení Philips hue má dva integrované nezávislé světelné zdroje, abyste mohli míchat teplé a studené bílé světlo podle daného okamžiku a současně nastavit funkční osvětlení pro to, co právě děláte.
 

 

Plynulé bezdrátové tlumení světla

Philips HUENastavujte jas osvětlení Philips hue snadno a bez námahy pomocí chytrého zařízení. Nepotřebujete zavádět další kabely ani instalovat stmívač do zásuvky.
 

 

3D textura pro třpytivé světlo

Philips HUEOsvětlení hue Phoenix má 3D texturu, která zlepšuje jeho vzhled a zajistí příjemný rozptyl světla. Povrch svítidla je pokrytý šestiúhelníkovým vzorem, který zachycuje a odráží světlo, což vytváří efekt třpytu. Efekt se mění v závislosti na úhlu pohledu, takže osvětlení hue Phoenix působí ve vašem domově jako dynamická a zajímavá dekorace, i když jsou světla zhasnutá.
 

 

Ovládání pomocí chytrého zařízení

Philips HUEPřipojte toto svítidlo Philips hue k můstku hue a objevte plnou škálu možností osvětlení. Ovládejte svítidlo hue bezdrátově z jakéhokoli Philips hue nebo jakékoli aplikace jiného výrobce vytvořené pro svítidla hue. Nastavujte časovače, upozornění, budíky, funkci geofencing pro lehké zabezpečení a synchronizujte se zábavním systémem, aby byl zážitek z odstínů světla úplný.
 

 

Časovače a světelná upozornění

Philips HUENastavte osvětlení Philips hue tak, aby vás upozorňovalo na příchozí hovory, zprávy, aktualizace sociálních médií, schůzky, počasí a další relevantní komunikaci na chytrém zařízení. Prostřednictvím platformy IFTTT můžete pro osvětlení nastavit různé chování. Prostorová světelná upozornění hue představují příjemný způsob, jak zůstanete informovaní a ve spojení.

Kompletní nabídku Philips HUE najdete zde

 

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz