Rozsvítili jsme Státní operu

Je nám velkou ctí, že jsme se mohli podílet na rekonstrukci Státní opery a námi dodané LED žárovky dodávají krásně zrekonstruovanému prostoru neopakovatelnou atmosféru. Jsme rovněž rádi, že Díky použité LED technologii jsme mohli přispět ke snížení energetické náročnosti a úspora na osvětlení je přes 90% energie oproti původnímu stavu. Podívejte se s námi na fotografie od ČTK, pořízené při slavnostním otevření 5.1.2020.


Zdroj: ČTK

Použitý systém osvětlení

Při osvětlení byl použit speciální systém osvětlení od firmy SOFTLED. Jedná se o Rakouského výrobce, kterého v ČR zastupuje naše společnost. SOFTLED se specializuje na osvětlení operních a divadelních sálů po cele Evropě. Výhodou je použití LED světelných zdrojů s plynulou stmívatelností od 0-100% řízenou DMX signálem. Systém pracuje na stejnosměrném napětí a tím jsou eliminovány ruchy způsobené standardním AC napětím. Výhodou přechodu na SOFTLED systém je také využití stávajících rozvodů. Stačí pouze zapojit DMX převodník a panel s řídící/stmívací jednotkou.

LED žárovky

LED žárovky dodáváme jak s klasickým závitem E27, tak E14. Plně nahrazují 60W klasické žárovky včetně funkce Dim-to-Warm. Při stmívání klesá teplota barvy stejně jako u vláknové běžné žárovky. Index podání barev 95 a použitá elektronika v žárovkách umožňují běh bez blikání a osvětlení je vhodné pro natáčení na HD kamery.

Návratnost investice

Investice do systému SOFTLED se vraci za 1-2 roky. Na LED žárovky a systém je poskytována záruka 5 let. Úspora energie je 90%.

Zaujal Vás systém SOFTLED?

Pokud se Vám líbí osvětlení Státní opery a chcete se o systému dovědět více, jsme Vám plně k dispozici. Kontakty naleznete zde

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz