Philips UV-C čistička vzduchu nástěnná WL345W 1xTUV T5 25W HFS

Philips UV-C čistička vzduchu nástěnná WL345W 1xTUV T5 25W HFS

35 067 Kč
28 981 Kč bez DPH
Může být u Vás 8. 4.
Helpdesk borec
Potřebujete radu od odborníka?
Záruka 24 měsíců
Kód: WL345W EAN: 8718696904459 Značka: Philips

Možnost vrátit zboží do 30 dní

Popis produktu

Technické údaje
Výrobce: Philips
Příkon: 29.6 W
Krytí: IP20
Materiál: Hliník
Barva: Bílá / Černá
Délka: 553 mm
Šířka: 185 mm
Výška:140 mm
Hmotnost: 6290 g
UV-C záření:
0,375 W
Napětí: 230V
Počet zdrojů: 1
Příkon zdroje: 25W

Nástěnná UV-C dezinfekční svítidla Philips na dezinfekci horních vrstev vzduchu

Dýchejte zdravý vzduch

Nástěnná UV-C dezinfekční svítidla Philips jsou součástí řady UV-C dezinfekčních svítidel Philips na dezinfekci horních vrstev vzduchu a jsou navržena pro instalaci na stěnu za účelem dezinfekci vzduchu v širokém spektru aplikací. Optimalizované pro nízké výšky stropů, paprsky UV-C záření jsou šířeny na úrovni daného přístroje a nad ním. Svazek UV-C paprsků je směrován specifickými reflektory a konstrukcí stínidla. Tím je umožněna dezinfekce vzduchu v prostoru a současně to zaručuje, že mohou probíhat každodenní pracovní aktivity pod místem, kde se nachází aktivní přístroj.

Výhody

  • Umožňuje bezhlučnou dezinfekci bez přerušení pracovních aktivit v daném prostoru pod výškovou úrovní samotného zařízení
  • Bylo prokázáno, že UV-C svítidla účinně inaktivují testované patogeny
  • Využívá UV-C světelné zdroje a řadiče Philips
  • Ekologicky šetrné – žádné emise ozónových plynů během používání ani po jeho ukončení.

Vlastnosti

  • Včetně světelného zdroje Philips TUV T5: 1× 25 W/li>
  • Krátkovlnné UV záření, maximální intenzita s vlnovou délkou 253,7 nm (UV-C)
  • Stínidla a reflektor směruje šíření UV-C záření na úrovni daného přístroje a nad ním, kde obvykle nejsou přítomné žádné osoby
  • Nástěnná instalace
  • Vyhovuje normě IEC 62471 pro fotobiologickou bezpečnost.

Aplikace

  • Kanceláře
  • Maloobchod
  • Stravovací zařízení
  • Pohostinství
  • Školy
  • Bankovnictví
  • Toalety

Výstrahy a bezpečnostní upozornění

NEBEZPEČÍ: Produkt náležící do skupiny 3 rizik spojených s UV zářením podle normy IEC 62471. Stejně jako jakýkoli dezinfekční systém musí být UV-C svítidla a zařízení nainstalovány a používány správným způsobem. Přímé vystavení UV-C záření může být nebezpečné a může z něj plynout reakce pokožky podobná spálení od slunce a vážné poškození oční rohovky. Jelikož UV-C záření je lidským zrakem nepozorovatelné, zařízení pro UV-C dezinfekci horních vrstev vzduchu se musí používat a nainstalovat v přísném souladu s požadavky stanovenými v uživatelské příručce nebo v pokynechk montáži.

Systémy UV-C svítidel Philips smí prodávat a instalovat výhradně profesionálové v daném oboru v souladu s našimi přísnými bezpečnostními a legislativními požadavky. Naše UV-C produkty nejsou určeny k použití v aplikacích nebo pro činnosti, které mohou být příčinou nebo vést k usmrcení, zranění osob nebo poškození daného prostředí.

Vyloučení odpovědnosti

Účinnost UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu z hlediska inaktivace určitých virů, bakterií, jednobuněčných organismů, plísní nebo jiných škodlivých mikroorganismů je popsána dříve pod nadpisem „Výhody“. Společnost Signify a její skupina přidružených společností nedává příslib ani záruku, že použití UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu poskytne ochranu jakéhokoli uživatele nebo prevenci infekce nebo kontaminace jakýmikoli viry, bakteriemi, jednobuněčnými organismy, plísněmi, chorobami nebo onemocněními. UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu nejsou schválená ani certifikovaná jako zdravotnická zařízení úřadem FDA ani žádnou jiným správním úřadem. UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu proto nejsou určena a nesmí se používat k dezinfekci zdravotnických zařízení a pomůcek ani pro zdravotnické účely. Navíc a bez omezení k veškerým výjimkám nebo omezením odpovědnosti společnosti Signify a skupiny jejích přidružených společností, jež jsou stanoveny ve smlouvě o prodeji, distribuci nebo jiném zprostředkování UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu, společnost Signify a skupina jejích přidružených společností nepřijímá žádnou odpovědnost za jakékoli nároky nebo škody, které mohou vzniknout nebo se vztahovat k použití UV-C zařízení pro dezinfekci horních vrstev vzduchu mimo rozsah jejich určeného použití nebo v rozporu s pokyny k jejich instalaci a provozu, které jsou samostatně popsány v tomto dokumentu, uživatelské příručce nebo pokynech k montáži.

Technické parametry

Barva : bílá
Barva světla : UVC
Délka : 553 mm
Hmotnost : 6290 g
Materiál : hliník
Napětí / napájení : 220-240V
Počet světelných zdrojů : 1
Celkový příkon max. : 29.6 W
Šířka : 185 mm
Stupeň krytí : IP20
Výška : 140 mm
Zdroj světla součástí : ano
Značka : Philips

Zodpovězené dotazy

K tomuto produktu zatím nejsou zveřejněné žádné dotazy.

+420 727 800 069

Po-Pá 9:30 - 11:30, 12:30 - 16:00

© 2010–2024 Všechna práva vyhrazena. žárovky.cz